Skip to content

Dopha

The Game, LP

DKK 250,-

Produktbeskrivelse

Soundvenue (5 stjerner ud af 6): Dopha forløser popstjernepotientialet på overlegent debutalbum


GAFFA (5 stjerner ud af 6): Skarpskårne og veldrejede popnumre med en rocket kant og et tidløst udtryk, vi ikke har set på den danske musikscene i årtier.


Bands of Tomorrow (4,5 stjerner ud af 5): Understreger Dophas enorme potientiale i sangskrivningens kunst


Information (giver ikke stjerner): Unikaer fra start til slut


Politiken (5 hjerter ud ad 6): Dansk popkomet skyder året ind med et brag […] så er barren ligesom sat for 2021. 


Overbevisende. Ubesværet. Fortryllende. Det er nogle af de ord den danske sangskriver og sangerinde Dopha har fået med på vejen, siden hun udgav sin debutsingle ‘September Till June’ i begyndelsen af September 2019.


Siden har hun udgivet en række populære og stærke singler, som alle viser et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne, der har modtaget meget omtale fra de danske medier og på radio, hvor hun med sin single ‘Happy For Me’ peakede som #2 på Den Danske Airplay Chart og lå i Top10 i 10 uger i streg.


Det kommende debutalbum favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men viser også en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.


Om albummet siger Dopha:

“Det er først efter, at jeg er flyttet væk fra Romalt, at det er gået op for mig, hvor meget det har betydet for mit liv og musikken at vokse op netop der. Roen og tiden til at drømme. Romalt har sat sine spor i min musik og især i mit første album.

Da jeg flyttede til København blev jeg forelsket. Forelsket i ideen om mit nye liv, men også i en rigtig person. Alt var nyt og spændende og ‘The Game’ er et billede på, hvordan det har været at være mig de seneste to år - at være ung og flytte fra alt jeg kender for at jagte drømmen - både i kærlighed og karriere - og at sætte sig selv i en evig position af skiftevis overvejende håb og håbløshed.”


Titelnummeret ‘The Game’ er nomineret til en Steppeulv for Årets Bedste Sang, som Soundvenue desuden havde på syvendepladsen over Årets Bedste Sange.


Side A

The Game

Happy For Me

Anti Breakup Song

Voicemail 2007

Monsoon

Naked


Side B

September Till June

Forget Your Name

I’m Not Crying, You Are

Karaoke Tape 2005

New Year

3 Years