Skip to content

Suspekt

Suspekt x hummel - Jersey '23 [med eget navn og nummer]

DKK 750,-
Farve
Size

Produktbeskrivelse

OBS. Dette er en species vare - altså er den fremstillet specifikt efter dit ønske og ikke kan ombyttes eller refunderes.

 

Suspekt fodboldtrøje i samarbejde med hummel.


OBS.

Trøjen er en såkaldet "species vare" det betyder at den er unik og kun fremstillet til dig - med det navn du har valgt. Det betyder også at du ikke kan ændre, annullere, ombytte eller returnere ordren.

Leveringstid op til 3 uger efter bestilling


Bemærk: Modellen er små i størrelserne, hvorfor vi vil anbefale en størrelse større end normalt


Hummel er et autentisk dansk brand, der på mange måder bygger på det samme værdisæt som vi har i Suspekt. hummel har altid støttet dansk fodbold og spejler på enestående vis den danske kultur inden for sportens verden. Det er et mærke, der forener, uanset social status, køn eller etnicitet. En vision og mission vi alle dage har haft på vegne af musikken – og kunsten.

Vores version af hummels ikoniske 86’-trøje er en hyldest til sammenholdet. Trøjen symboliserer en forbindelse mellem os og vores publikum. Ét sammenhold der uden lige kommer til at eksplodere den 15. september i Parken – men et sammenhold og en følelse, vi håber følger med, hver eneste gang du og vi ifører os trøjen.