Skip to content

Ann-Mette Elten

Sange Til Jul, CD

DKK 150,-

Produktbeskrivelse

”Julens sange er en skattekiste fuld af smukke melodier og ord der kan røre os”

I 2019 udgav Ann-Mette Elten julealbummet “Sange Til Jul” med ni af de fineste sange i den danske sangskat.

Ann-Mette Elten har i snart en menneskealder sunget sig ind i hjerterne på sine trofaste lyttere med sin klare, varme og udtryksfulde stemme. Det er blevet til tusindvis af koncerter både med solo-repertoiret og med På Slaget 12, som hun dannede med sin musikalske partner og mand Niels Kirkegaard tilbage i 1986.

I de senere år har de to optrådt sammen i kirker over hele landet i julemåneden, og Ann-Mette elsker at tænde julens glæde i hjerterne på sit publikum i det helt særlige rum som kirken udgør.

”Med forventning ser jeg frem til den helt specielle tid, som julen er, hvor traditioner og erindringer om jul griber os alle. Musik kan noget helt specielt, når det kommer til at sætte gang i de billeder, vi hver især forbinder med juletiden.” Mine koncerter er kendetegnet ved at have mange danske julesalmer. Det danske sprog rammer så umiddelbart. Det er en af de ting, jeg stadig synes, er vigtig at give plads. Det er også grunden til, at jeg udgiver mit første julealbum “Sange til jul”. Inspirationen er kommet af at give julekoncerter, hvor man kan mærke det liv, der er i salmerne, og den glæde det kan tænde i folk. Der kan jeg mærke, at det giver mening at holde liv i de danske salmer. De betyder noget for folk.” siger Ann-Mette Elten om sit forhold til julen og dens sange.

”Sange Til Jul” indeholder ni af de allerfineste danske jule- og vintersange arrangeret i helt enkle og akustiske version af Niels Kirkegaard. Pladen udkom 15. november 2019 på Songcrafter Music

1. Julen Har Bragt Velsignet Bud

2. Glade Jul

3. Dejlig Er Den Himmel Blå

4. I Sne Står Urt Og Busk I Skjul

5. Det Kimer Nu Til Julefest

6. Et Barn Er Født I Bethlehem

7. En Rose Så Jeg Skyde

8. Dejlig Er Jorden

9. Der Er Ingenting I Verden Så Stille Som Sne