Skip to content

Jung

Blitz, CD

DKK 140,-
Signeret

Denne vare er desværre udsolgt.

Skriv dig på vores mailingliste og vær blandt de første der får besked når der kommer nye varer.

Produktbeskrivelse

Jung overraskede alt og alle med nummeret ”Jeg Skal nok Vente” i forsommeren 2019 – det var rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Det blev sommeren mest spillede nummer på de danske radioer, bl.a. med to gange A rotation på både P3 og P4. Desuden var den bakket flot af en smuk kørevideo med Roland Møller i hovedrollen.

Et par måneder senere var de klar med opfølgeren, og det var nummeret ”Hun Kommer Tilbage”. Det var endnu engang flot produceret rock med elektroniske elementer og sej dansk lyrik og radio succesen fortsatte. De blev p3’s UU og har sidenhen været et af de mest spillede numre på dansk radio.

Den 5.december sidste år spillede de deres første egen koncert på Hotel Cecil. Den blev udsolgt på få timer. En ny koncert den 1. april på Lille Vega blev udsolgt næsten lige så hurtigt. Den er så flyttet til Store Vega som nu også er udsolgt. Koncerterne i Århus og Ålborg er også udsolgt . Alt sammen på bare to numre. I det nye år sendte de 3 single på gaden – titlen var ”Blitz, Baby” og endnu en radio succes var født. Den 27 marts udkommer albummet ”Blitz”

Den kommende sommer er allerede fyldt med store festival koncerter. Dvs de spiller bl.a. Northside, Roskilde, Musik i lejet og Smuk fest

 

Trackliste CD

1. Ud I Kørebanen

2. Jeg Skal Nok Vente

3. HDTV

4. Hun Kommer Tilbage

5. Ik’ Så Meget

6. Kulkælderen

7. Hvad Skal Jeg Tro På

8. Sig Mig

9. Blitz, Baby

10.Ved Hvor Det Gør Ondt